Frissítő, relaxáló masszázs

Az élet túl rövid ahhoz, hogy fájdalommal és stresszel teljen.

Frissítő masszázs

A masszázsról

A masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Története szinte egyidős az emberiséggel. A masszázs különböző formáit évezredeken át alkalmazták gyógyításra, vagy a betegek fájdalmának enyhítésére.

Gondoljunk csak bele!
Amikor valamilyen külső vagy belső inger hatására megfájdul valamink, ösztönösen odakapunk, nyomkodni, dörzsölni, simogatni kezdjük az érintett testrészünket, ösztönösen masszírozni kezdjük magunkat.

A masszázs az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizzük szervezetünk egészségét, vagy helyreállítsuk annak egészséges működését.

Sensitiv masszázs

Frissítő svédmasszázs

Simogatást, nyomást, dörzsölést és gyúrást alkalmaz a bőrön, hogy segítsen ellazulni. Enyhíti a stresszt és a feszültséget az izmokban, elősegíti a relaxációt.

Thai bambusz masszázs

Thai bambusz masszázs

Ez a különlegesen kellemes, exkluzív masszázsfajta az egészen lágy, simító, relaxáló mozdulatoktól kezdve az erőteljesebb, mély izmokat is megdolgozó technikát is igényel.

Relax

Talpmasszázs

Serkenti a vér, illetve nyirokkeringést, szabályozza a hormontermelő mirigyek munkáját, elősegíti az emésztést, és a kiválasztást.

Harmónia

Köpölyözés

köpölyözés egy ősi természetgyógyászati módszer. A köpöllyel vákumot hozunk létre, mely hatására helyileg javul a vér- és nyirokkeringés. A bőr élénk piros lesz, olykor előfordulhat véraláfutás is. A szövetek anyagcseréje megélénkül.

Kellemes, pihentető környezetben

Zalaegerszeg belvárosában, könnyen megközelíthető helyen található a Sensitiv Stúdió. A masszázs részleg különálló helyiségben, kellemes környezteben fogadja a frissülni, töltődni vágyókat. Minden vendég után fertőtlenítés történik, frissen mosott, üde lepedő, törölköző kerül a masszázságyra.
A harmóniát kellemes, lágy zene teszi még pihentetőbbé.

Masszázs

Ellenjavallatok

Akut gyulladás, lázas állapot
Fertőző betegség (bőrgomba, TBC, himlők)
Súlyos szívbetegségek (pl.: peacemaker), érelmeszesedés előrehaladott állapota
Csonttörések, csontritkulás előrehaladott állapota, ízületi instabilitás
Elzáródott betegség (pl.: érszükület, viszér, trombózis)

Sensitiv masszázs

Szeretettel várlak ha

Minőségi időre vágysz
Feltöltődnél
Kikapcsolódnál
Relaxálnál
Megpihennél

Adj magadnak minőségi Énidőt!