A szervezet felborult harmóniája

A betegség és annak fizikai megnyilvánulása a szervezet „akarata,” egy jel, hogy valami megterhel bennünk, illetve valamit elhanyagolunk magunkkal kapcsolatban. A felborult harmónia visszaállításához nem elegendő kiváltani egy receptet, vagy bekapni egy vitamin kapszulát, a rendbetételéhez változásra, változtatásra van szükség.

Életünk folyamán, ha akarjuk, ha nem, állandóan mindenféle rizikótényezőnek vagyunk kitéve.
Betegség vagy baleset létrejöttét sajnos sok esetben mi magunk idézzük elő, helytelen életmódunkkal, vegyszerekkel szennyezett környezetünkkel és elektromos kütyüinkkel.
Sokan nem is gondolnák, hogy milyen terhet jelent a szervezetükre a mosó- és öblítő szerükben található foszfátok, enzimek, optikai fehérítők és egyéb adalékanyagok.
Nem beszélve a kipermetezett tisztító-, súroló szerek és rovar írtok toxikus hatásairól.
Sajnos az „ivó”vízzel együtt gyomirtó maradványokat, szúnyogirtó szereket és más mezőgazdasági mérgeket, ipari hulladékokat, gyógyszerek bomlástermékeit, mérgező nehézfémeket és további szennyeződéseket is juttatunk a szervezetünkbe, melyek hatása hosszú távon kiszámíthatatlan.

A mindennapok során gondolunk arra, hogy „az vagy, amit megeszel”?
Esetleg eszünkbe ötlik a feltálalt étkek összetétele, szervezetre gyakorolt hatása?

Az életmódbeli változások (pl. rohanó életvitel, házon kívüli étkezés, kényelem) hatására, és az ebből adódó széleskörű fogyasztói igények miatt az élelmiszer előállítóknak egyre nagyobb elvárásnak kell megfelelniük.

Az adalékanyagokat régóta alkalmazzák az élelmiszerek eltarthatóságának és megjelenésének fokozására, de vásárlói igények kielégítésre vonzóbb megjelenésű, változatosabb, kényelmesebb, és megfizethető táplálék egyre szennyezettebb (pl. élelmiszer-adalékok, genetikailag módosított élelmiszerek). Vajon emészthetőek ezek az anyagok, vagy lerakódva szervezetünkben egyre súlyosabb gyulladásokat hoznak létre?
És ehhez még hozzátevődik a levegő szennyeződése is. cry

A Sensitiv Imago készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes, többek között kimutatja a bennünk lévő toxinokat, mérgeket, nehézfémeket, E-számokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat.

.